Spring Rolls
Ik ga spring rolls maken in alle kleuren van de regenboog samen met tv-kok Rudolph van Veen! Hij is natuurlijk een echte held in de keuken, goed opletten dus voor handige trucjes.
Wat heb je nodig:
-Rijstvellen
-Mihoen
-Groeten en fruit zoals: wortel, bietjes, komkommer, mango
-Kleine koekjes vorm
Sausje:
-Twee eetlepels honing
-Limoensap
Stappen:
Stap 1:
Breng water aan de kook en bereid de mihoen, zoals op de verpakking aangegeven.
Stap 2:
Snijd plakjes van de groenten/fruit die je boven op wilt zien. En druk er een vormpje uit.
Stap 3:
Snijd de rest van de groenten en fruit in dunnen reepjes.
Stap 4:
Week een rijstvel circa 20 seconden in een schaal met warm water en leg deze daarna op je snijplank.
Stap 5:
Vul rijstvellen met een beetje mihoen en de reepjes groenten en fruit en rol deze daarna op. Rol niet helemaal tot het eind.
Stap 6:
Leg de groente- en fruitvormpjes op de rol en trek daarna het laatste stukje rijstvel eroverheen. Nu heb je de mooie kant boven.
Stap 7:
Maak een sausje van honing, limoen en een beetje water.